FOGÍNYGYULADÁS ÉS FOGÍNYSORVADÁS

Az íny és a környező szövetek leggyakoribb megbetegedése, amely a felnőtt lakosság 90%-ánál előfordul. A szájüregben elszaporodó baktériumok is okozhatják, amelyek ún. plakkot - a fogak felületére tapadó vékony réteget, majd idővel fogkövet képeznek. A fogkő és a baktériumok irritálják az ínyt, fájdalmas gyulladást okozva. Esztétikai beavatkozásoknál, fogszabályzó vagy műfogsor viselése esetén szinte elkerülhetetlen a fogíny és szájüreg kisebb-nagyobb sérülése, amelynek gyakran fájdalmas, nehezen gyógyuló gyulladás a következménye.

Ezen fogászati eszközök viselése évekig tartó kellemetlenséggel járhat a használójának – de nem kell, hogy fájjon!

FOGÁSZATI KEZELÉSEK

Foghúzás, fogkő eltávolítás után már mindenki tapasztalta, hogy amint elmúlik az injekció hatása, utána még órákig fájhat, de legalábbis érzékeny a fogíny. A FITORAL oldat és szájzselé antibakteriális és szájfertőtlenítő hatása segíti a gyógyulást és nyugtatja a fogínyt!

APHTA - AFTA (fehéres színű, fájdalmas fekélyes folt a fogíny felületén)

A nyálkahártyán alakulhat ki, és napokig égő fájdalom kíséri. Sajnos a tudomány mai állása szerint az aphtára nincsen gyógyszer, csupán a tüneteit lehet csökkenteni. Ebben viszont nagyszerű segítség a FITORAL oldat, amely azonnali és tartós enyhülést hoz!

FRISS LEHELET

A FITORAL oldat és szájzselé – köszönhetően a természetes gyógynövény összetevőknek, kellemes aromájával friss leheletet és komfortérzetet biztosít. Fogkeféjére kenve juttassa a fogínyre és Ön is tapasztalni fogja: még soha nem volt ennyire makulátlanul tiszta és friss érzése fogmosás után!

A FITORAL ecsetelő és szájzselé természetes gyógynövény tartalmú magyar készítmény. Vérbőség csökkentő, érösszehúzó, vérzéscsillapító hatású anyagokat tartalmaz. Napi 1-3-szori alkalmazása elősegíti a szájhigiéné helyreállítását, gátolja a baktériumok szaporodását a száj és a felsőlégutak nyálkahártyáján. Aromás anyagok révén tartósan javítja a szájízt.